Свято до Дня Козацтва і Покрови

1 жовтня День Козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці — особливий день, коли ми вшановуємо славні традиції українського козацтва. У цей день ми прагнули познайомити дітей із героїчним минулим нашої Батьківщини та виховати любов до рідної землі, гордість за свою історію.

Сьогодні вихованці старшої групи №12 поринули у музично-спортивне дійство  під гаслом «Козацькому роду – нема переводу! Наші малята стали учасниками захоплюючого святкового дійства. Захід розпочався урочисто з танцями, піснями і віршами про славних козаків. Після чого на свято завітав персонаж Берегиня — символа захисниці України. Вона розповіла про важливу місію козаків і перевірила, чи готові хлопчики та дівчатка стати справжніми захисниками рідного краю. Діти з великим захопленням брали участь у веселих іграх, естафетах та конкурсах, які допомогли їм проявити сміливість, спритність і кмітливість.

Завершальним етапом свята було символічне «посвячення» дітей у козаки. Берегиня вручила дітям патріотичні  подаруночки — на знак того, що кожен із них є майбутнім захисником України.

        

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *